Langedijker Antoine Vagevuur maakt debuut voor Jong Oranje, Futsal!

Geplaatst op dinsdag, 1 maart 2022 |

Antoine Vagevuur, keeper van ‘beroep’, heeft op het Europese Kampioenschap t/m 19 jaar, in Turkije, zijn debuut gemaakt in het doel van dit Jong Oranje! Antoine, afkomstig uit een echte LSVV-familie en zelf jarenlang actief als keeper in de LSVV-jeugd op het veld, komt in de zaal uit voor het team van Jong MARLENE. Met jong Oranje heeft Antoine de wedstrijden tegen Montenegro en Italie meegespeeld. De afsluitende poulewedstrijd tegen Turkije volgt dit weekend. Tegen Montenegro werd Oranje fysiek afgetroefd, met 0-3 als uitslag, maar tegen de torenhoge favoriet Italie werd in een zeer spannende pot met slechts 3-2 het onderspit gedolven. De laatste poulewedstrijd doet er dan wel niet meer toe, maar de Oranje Leeuwen zullen zeker voor een optimaal resultaat gaan tegen het gastland!

Een prachtige ervaring voor Antoine en zijn teamgenoten, welke ze weer mee zullen nemen naar hun clubs in de zaal en op het veld.

Antoine, namens LSVV heel veel succes en probeer er zo lang en goed mogelijk van te genieten!

Met sportieve groet,

LSVV

LSVV, Join the Club!