Van Energievreter naar duurzame voetbalvereniging?

Geplaatst op maandag, 28 februari 2022 |

Van Energievreter naar duurzame voetbalvereniging?

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. LSVV wil graag omschakelen naar een duurzame voetbalvereniging en de ondersteuning vanuit de Rabobank zou dan ook een mooie eerste aanzet zijn. Hoe werkt de actie. De lokale ledenraad heeft 15 gebouwen geselecteerd die in aanmerking komen voor een bijdrage.

En het goede nieuws is dat het clubgebouw van LSVV is genomineerd! Het enige wat wij nog nodig hebben is JOUW STEM!

Rabobank-leden (uitsluitend particuliere leden vanaf 12 jaar) kunnen online op hun favoriete gebouw stemmen. De gebouwen met de meeste stemmen winnen en ontvangen 50% van de kosten voor aanschaf en installatie (mogelijk 150 zonnepanelen).

Ga naar https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen  en stem op ons! Of log in op je bankierenapp, dan zie je meteen staan dat je kan stemmen!

De stemperiode is van 28 februari tot en met 31 maart 2022. Vast bedankt voor jullie stem!

LSVV Join the Club!