LSVV zoekt trainers voor JO15/14

Geplaatst op zondag, 20 februari 2022 |

LSVV zoekt jeugdtrainers voor de JO15/14 categorie

Bij LSVV hebben we de ambitie om met de jeugdselectieteams stabiel op een maximaal regionaal niveau te spelen, passend bij LSVV. LSVV wil met haar uitstraling, organisatie en verenigingssfeer jeugdspelers binnen de eigen organisatie behouden en maximale ontwikkelingsmogelijkheden geven. Kundig, gedreven, gepassioneerd en binnen de grenzen van de redelijkheid. LSVV wil een vereniging zijn die haar jeugdleden, hun ouders en de betrokken vrijwilligers in vele verschillende taakgebieden, een goed georganiseerde sportbeleving kan bieden.

Op dit moment zijn we voor de leeftijdsgroep JO15/14 met ingang van het komende seizoen 2022/’23 op zoek naar een hoofdtrainer die onze selectiejeugd kan trainen/coachen en vervolgstappen in hun ontwikkeling kan laten maken aan. Maar ook naar trainers die deze hoofdtrainer kunnen ondersteunen of zelf bijvoorbeeld het tweede of een onderliggend team in deze leeftijdscategorie wil trainen en coachen. Wij zoeken dus trainers/coaches die dit alleen of in een duo willen en kunnen doen om een bijdrage te kunnen leveren aan onze actieve voetbalvereniging!

Zie jij jezelf in één van deze posities passen? Maak je interesse dan kenbaar door een mail met voetbal-CV en begeleidende motivatie te sturen aan hjo@lsvv.nl .

LSVV

Vanuit LSVV krijg je de gelegenheid om je als trainer te ontwikkelen. Onze HJO en een aantal ervaren trainers binnen LSVV kunnen jouw daarbij actief ondersteuning bieden. De jeugdorganisatie van LSVV staat goed en ontwikkelt zich verder en je kunt je derhalve helemaal richten op de voetbalactiviteiten, waarbij je zelf wel zorg draagt voor de organisatie rondom je eigen team. LSVV draagt zorg voor de juiste trainingsmaterialen en faciliteiten. Tevens is er voor de hoofdtrainer ruimte om de activiteiten via een gepaste vrijwilligersvergoeding te waarderen.

Wat verwacht LSVV van de hoofdtrainer?


– Verantwoordelijkheid in voorbereiding en uitvoering van minimaal 2 trainingen per week voor het eerste en tweede jeugdselectieteam
– Je bent in het bezit van minimaal een UEFA-C (vh TC3) diploma, KNVB juniorendiploma of je hebt waardevolle relevante ervaring.
– Coaching van het team tijdens competitieve en vriendschappelijke wedstrijden.
– Organisatie rondom beide jeugdselectieteams.
– Samenwerken met het hoofd-jeugdopleiding, de overige hoofdtrainers en het bestuurslid technische zaken.
– Deelname aan overlegmomenten tijdens het seizoen
– Maximale prestaties van de jeugdselectieteams, op goed en ambitieus prestatieniveau.
– Overzicht houden over de ontwikkeling van de spelers van beide jeugdselectieteams.
– Positieve instelling en uitstraling naar spelers, en kunnen denken in mogelijkheden.
– Naast de beide selectieteams heb je ook oog voor de onderliggende teams en heb je nauw contact met de trainers van deze teams over de ontwikkeling en het aanbieden van de juiste oefenstof.
– Zich conformeren aan het binnen LSVV geldende (technische) beleidsplan

Eventuele overige punten en vragen lichten we tijdens een kennismakingsgesprek graag toe.

Met sportieve groeten,

Peter Kommas (HJO)

LSVV Join the Club!