UPDATE 25.01 EXTRA LEDENVERGADERING VRIJDAG 28 JANUARI

Geplaatst op woensdag, 12 januari 2022 |

UPDATE: 25 JANUARI – 10.00 uur

Geachte leden, als toegezegd namens het bestuur een update:

Gezien de waarschijnlijke versoepelingen die vanavond worden aangekondigd, vinden we het als bestuur een optie om as vrijdag ‘fysiek’ bij LSVV te vergaderen. Kortom: de extra ledenvergadering zal plaatsvinden om 20.00 uur in de kantine van LSVV.

Hieronder vindt u de notulen van de afgelopen (algemene) ledenvergadering alsmede de agenda. We hebben slechts 1 agendapunt: investering kunstgrasvelden.

Wij zullen zorgen voor voldoende zitplaatsen met ruime afstand van elkaar. Blijft u alstublieft thuis wanneer u corona gerelateerde klachten hebt!

Namens het bestuur,

Peter Kuilman – Secretaris

Notulen jaarvergadering 2020-2021

Agenda 28.01.2022

 

Geachte leden,

namens het bestuur nodig ik u uit voor een extra (buitengewone) ledenvergadering. Deze vergadering wordt uitgeschreven in verband met de eerder aangekondigde aanschaf/vervanging van twee nieuwe kunstgrasvelden en zal plaatsvinden op vrijdag 28 januari 2022 – 20:00 uur.

Gezien de grootte van de investering en de impact hiervan, raadplegen we de leden alvorens verder te gaan met dit traject. Deze investering is het enige agendapunt van de avond. Onder dit bericht vindt u de agenda. De notulen van de afgelopen ledenvergadering zullen we zo spoedig mogelijk publiceren/toezenden.

Het heeft onze voorkeur deze vergadering in de LSVV kantine plaats te laten vinden.

Namens het bestuur,

Peter Kuilman – Secretaris