Mini Champions League bij LSVV!

Geplaatst op zaterdag, 22 januari 2022 |

Eerste LSVV Mini-pupillen ‘Champions League’ toernooi

De competitie ligt er alweer een tijdje uit, hopelijk niet al te lang meer! Door deze maatregelen kunnen we niet tegen andere verenigingen spelen en derhalve organiseert LSVV zoveel mogelijk andere activiteiten voor onze jeugdspelers.

Zo dus ook voor de allerjongste jeugd (4-6 jaar), en deze zaterdag hebben we voor de eerste keer een Champions League toernooitje gespeeld. O.a. door quarantaine waren nog lang niet al onze mini-pupillen aanwezig, maar toch namen 10 kleine toppers het tegen elkaar op in 2 tegen 2 wedstrijdjes.

     

 

Korte wedstrijdjes van 5 minuten waarin er lekker veel gescoord kon worden. Na afloop waren alle spelertjes erg tevreden en vroegen meteen of we dit weer eens zouden gaan doen. Het idee is om dit inderdaad vaker te doen op de vrije zaterdagen.

   

Heb jij ook een zoon of dochter van 4, 5 of 6 jaar en wil je hem of haar eens laten proeven aan het voetbal bij onze gezellige vereniging? Geef je dan op, lid worden hoeft niet meteen, een aantal keer proef-trainen/voetballen mag altijd.

Neem contact op met onze hoofdleider Maarten Steffens 06 – 232 29 642 of email: mini@lsvv.nl voor meer informatie

Meer sfeerfoto’s? Check op https://photos.app.goo.gl/64sGjNweCVZqmRQ79

LSVV, Join the Club!