LSVV heeft een nieuwe hoofdtrainer voor 2022-2023!

Geplaatst op zondag, 2 januari 2022 |

Gidon Reinders Folmer wordt de nieuwe hoofdtrainer bij LSVV in het seizoen 2022-2023.

LSVV is blij te kunnen melden dat het, na een aantal goede en energieke gesprekken, Gidon Reinders Folmer heeft aangetrokken als hoofdtrainer voor het seizoen 2022/2023. Gidon wordt hiermee de opvolger voor Rob Klanker.

‘Met Gidon komt er een trainer die voort kan bouwen op het fundament bij LSVV’, aldus LSVV. ‘Gidon kan met zijn eigen accenten in tactiek en trainingen en met zijn benadering van het voetbalspel en het teamproces,  de talenten en spelerseigenschappen, die er binnen de LSVV-selectie aanwezig zijn, verder ontwikkelen.’

Gidon Reinders Folmer is momenteel nog trainer bij s.v. ROAC uit Rijpwetering, waarmee hij actief is in dezelfde klasse als LSVV. Na zijn voetbalcarrière, die hem onder andere langs HFC Haarlem en ARC uit Alphen a/d Rijn heeft gebracht, is Reinders Folmer het trainersvak in gegroeid. Na 7 jaren als hoofdtrainer bij Alliance ’22 en 2 jaar bij VV Schoten is hij nu bezig aan zijn 2e jaar bij s.v. ROAC.

De gesprekken tussen LSVV en Reinders Folmer verliepen zeer prettig. ‘LSVV is een vereniging met een goede balans tussen ambitie en prestatie aan de ene kant en plezier en een gezond stuk realisme aan de andere kant. Bovendien staat er een goede selectie, zowel qua leeftijden als qua type spelers, waarbij er een mooie uitdaging ligt om zo lang mogelijk om de prijzen mee te gaan doen in de 1e klasse’.

Gidon Reinders Folmer geeft aan dat hij het prettig vindt om samen te werken bij een vereniging met deze eigenschappen. ‘Er ligt een gezonde basis, LSVV is een erg levendige vereniging. Het is een mooie uitdaging om dit samen met de spelersgroep en de begeleiding in stand te houden en verder uit te bouwen’, aldus Reinders Folmer.

Met sportieve groet,

Bestuur LSVV

LSVV, Join the Club!