De ClubVoetbalDagen bij LSVV in zomer 22!

Geplaatst op zondag, 30 januari 2022 |

De Clubvoetbaldagen in de schoolvakantie zijn perfect om de voetbalskills een boost te geven. Je verveelt je geen moment, want naast het voetballen kun je met diverse verrassende animatie natuurlijk weer flink lachen met je (nieuwe) voetbalvrienden. Deelnemers geven Clubvoetbaldagen als rapportcijfer een 8,8. Dan weet je dat het goed zit.

Goed om te weten
– De voetbaldagen zijn op 24, 25 en 26 augustus
– Veilige opvang (09.00-16.30 uur)
– Afwisselende en uitdagende training
– Je ontvangt een prachtig tenue (shirt, broek en kousen) incl. rugtasje
– Perfecte mix van voetbal en plezier

Laatste kans vroegboekkado (t.w.v. €15,00)
Tot en met 20 maart kun je nog gratis je naam + nummer op je shirt laten drukken. Gaaf toch? Kijk snel op https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/ of er nog plaatsen zijn. Wacht niet te lang en schrijf je snel in. Want VOL is ook echt VOL.

Tot snel!

Team Clubvoetbaldagen LSVV

Tot bij LSVV!

LSVV, Join the Club!