LSVV JO11-2 dendert maar door!

Geplaatst op woensdag, 1 december 2021 |

In deze roerige Corona tijden is er binnen LSVV in ieder geval 1  team wat iedere week als een malle aan het spelen is en waar het echt genieten is.

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat 11-2 zeker hieraan voldoet.

Vandaag kregen we nummer 1 op bezoek op de ranglijst te weten RKEDO 11-1.

RKEDO hadden de meeste nog nooit van gehoord en de klemtoon lag bij iedereen anders. Ze kwamen met veel wissels en begeleiders deze kant op.

Hun warming up was indrukwekkend en we stonden er echt van te kijken hoe professioneel dit werd uitgevoerd. Coaches aan het coachen , driehoekjes,

grote stappen, kleine stappen, sprintjes en partijspel.

Wij waren bezig met de buienradar want zou het droog of nat zijn tijdens de wedstrijd ? Waren nog niet echt bezig met de wedstrijd. De wisselcoach dacht dat het wel droog

zou blijven en zou daar ook zijn wisselbeleid op toepassen. Helaas regende het de gehele wedstrijd hard.

Ondertussen rookte bij RKEDO de stoom van het lichaam, warm waren ze zeker. Heet zelfs. Met grote ogen probeerden ze ons te imponeren want wij waren

wel de nummer 2 op de ranglijst die zij wel even op zouden rollen.

Maar goed, het gaat om het begin fluitje van de scheids, dan moet je er staan en dat aspect beheersen wij feilloos. Uiteraard wordt er geschreeuw en getierd maar dat hoort er ook een beetje bij. Zeker nu de ouders niet mogen kijken

kunnen de leiders lekker ongegeneerd brullen. Positief uiteraard want het gaat om het plezier natuurlijk.

Wedstrijd begint en we zitten er lekker in. We maken hem alleen niet. Zij in een counter wel. Wij maken gelukkig redelijk snel de 1-1 en lopen terecht uit naar 3-1.

Eigenlijk spelen we gewoon goed . Leuke van dit team is ook dat ieder zijn  taak weet en kent, de ene  week die uitblinkt en de andere week de andere weer. Verzaken doet ook niemand eigenlijk.

Gewoon een lekker team.

Normaal is er altijd wel iets te zeuren in de minuut pauze of in de rust maar nu gewoon niets. Doorgaan en goed blijven voetballen. Zo geschiedde, 5-3 winst tegen de koploper die het gehele seizoen weinig tot niets had verloren is gewoon knap.

Kay, Liam, Neyo, Niels, Vince, Bram, Vince, Bram, Sven, Rijk en Koen ga vooral zo door en ik hoop dat we nog vele heroïsche wedstrijden mogen voetballen.

 

Groeten Dennis