LSVV en Rob Klanker na dit seizoen uit elkaar.

Geplaatst op maandag, 6 december 2021 |

LSVV en Rob Klanker zullen na het huidige seizoen niet meer met elkaar verder gaan.

Na een dienstverband van 5 jaar, waarin LSVV zich, onder leiding van Rob Klanker en zijn assistent Rob ter Burg, als een stabiele 1e klasser heeft gepresenteerd, gaan beide hun eigen weg.

Vanuit LSVV is er veel dank en waardering voor de manier waarop Rob Klanker met de spelers heeft samengewerkt en niet alleen heeft gezorgd  voor een stabiele, maar ook voor een toekomstgerichte selectie. Overgekomen jeugd, gevestigde namen en enkele talentvolle spelers die het gevoel hadden bij LSVV te passen hebben samen LSVV op het stevige niveau van de 1e klasse gehouden.

‘Uiteindelijk vinden we dat een groep spelers zich nog beter kan ontwikkelen als ze ook onder diverse verschillende aanpakken en inzichten komen te trainen,’ aldus het bestuur van LSVV. ’Tevens weet je uiteindelijk pas achteraf of je een juist besluit neemt en wel/niet te lang met elkaar doorgaat. We maken nu bekend aan het einde van dit seizoen te stoppen, op het moment dat we nog goed met elkaar samenwerken en beide partijen straks kunnen terugkijken op een mooie tijd’.

‘We hebben er als LSVV alle vertrouwen in dat we samen met Rob dit seizoen op een goede manier gaan afmaken en dat we in de tweede helft van het seizoen nog een rol van betekenis kunnen gaan spelen in de 1e klasse.  Daarna is het tijd om verder te gaan, voor LSVV en voor Rob Klanker zelf’, aldus LSVV.

 

Met sportieve groeten,

Bestuur van LSVV

LSVV, Join the Club!