Rabo ClubSupport: Word lid van Rabobank en stem op LSVV en Stichting Voorwaarts!

Geplaatst op woensdag, 22 september 2021 |

Ook dit najaar organiseert de Rabobank weer Rabo ClubSupport. Een initiatief waarmee de leden van Rabobank Alkmaar eo hun favoriete lokale verenigingen en goede doelen financieel kunnen steunen. Zeker in deze onzekere tijd is alle steun in iedere vorm voor onze vereniging van harte welkom!

Ben je wel al klant maar nog geen lid van de Rabobank? Meld je dan nu aan via hun website(Leden van de coöperatieve Rabobank – Rabobank) of via de app van de Rabobank (Service – Zelf regelen – Word nu lid).

LET OP!!! Ook je partner en kinderen vanaf 12 jaar kunnen lid worden! Meld hen ook aan als lid van de Rabobank! Hier zijn geen kosten aan verbonden maar het levert wel extra stemmen op voor onze vereniging!

Alle leden van de Rabobank ontvangen binnenkort meer informatie over de spelregels van deze actie. Vanaf 4 oktober t/m 25 oktober kun jij je stem uitbrengen via de Rabo App of www.rabobank.nl/clubsupport. Meer informatie is ook terug te vinden op de website van de Rabobank. Doe ook mee en steun onze club door te stemmen op LSVV en Stichting Voorwaarts!!