Wil jij sporten? De nationale Sportweek, ook bij LSVV!

Geplaatst op woensdag, 15 september 2021 |

 

    &      

De Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 in Langedijk bij LSVV!

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden. Actief Sport & Events grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen en er samen met de lokale sportaanbieders voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten.

Alle inwoners van Langedijk kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten.

Voor de Nationale Sportweek is een speciale actie bedacht, namelijk ‘Scoor een gratis lidmaatschap naar keuze!’.
Ben je benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?

Je download en print de scorekaart en dan kun je al aan de slag! Ook liggen er scorekaarten klaar bij de activiteiten zelf. De scorekaart is onderaan deze pagina te downloaden. Op je scorekaart zijn drie lege vakken. Deze moeten gevuld worden met een stempel/ handtekening van een van de deelnemende verenigingen. Door langs de activiteiten te gaan die door de beweegorganisaties worden georganiseerd, verdien je een stempel. Is je scorekaart vol? Dan lever je hem in bij De Binding in de Langedijk Actief bus. Uiterlijke datum hiervoor is maandag 27 september!

Aanmelden
Bij elke activiteit vind je een e-mailadres. Stuur even een mail met je gegevens, zodat de trainer weet dat je mee komt doen.

Vanwege de nieuwe corona maatregelen zijn de data en tijden onder voorbehoud! Aanmelden is ook noodzakelijk!

Meer info via:

https://www.actiefsportenevents.nl/ons-aanbod/sportweek/

 

Hopelijk zien we je bij LSVV tijdens de Nationale Sportweek!

Met sportieve groeten,

LSVV, Join the Club!