Nieuwe gezichten….even voorstellen: Reza Diemeer

Geplaatst op maandag, 20 september 2021 |

Bij LSVV zijn we in de voorstelronde beland bij de volgende nieuwe jeugdtrainer!

Nieuwe trainers, van binnen of buiten de club, brengen weer nieuwe input, trainingsstof en -wijze. Goed ter inspiratie voor onze voetballers en voetbalsters.

We vervolgen deze serie met Reza Diemeer, hoofdtrainer van onze JO11 en JO10 categorie:

Hallo allemaal,

mijn naam is Reza Diemeer en ben de nieuwe hoofdtrainer van de onder JO 10-11 jeugd bij LSVV. Ik ben geboren en getogen in Heerhugowaard en heb in de jongere jeugd gevoetbald bij Reigerboys. De juniorentijd heb ik doorgebracht bij KSV, waar ik momenteel ook nog speel in de senioren-selectie. Ik ben 19 jaar jong en doe verder de opleiding Sport en Bewegen als bij het Horizon College. Bij LSVV krijg ik de kans om mij als voetbaltrainer verder te ontwikkelen. Dat is voor mij een mooi leerproces om op te pakken! Naast voetbal ben ik ook als tennistrainer actief bij de tennisschool van TV Heerhugowaard.

Met de LSVV jeugd wil ik stappen gaan zetten in de beleving, het plezier en de voetbalvaardigheden van de hele categorie. Dit doen we door met de zgn. ‘carrousel’-training alle aspecten van het voetbalspel te laten passeren.

Ik word als jonge hoofdtrainer bijgestaan door Raymond Bruin, die mij met zijn ervaring op weg kan helpen, en Peter Kommas als hoofd jeugd opleiding. Samen sparren wij over de opzet en uitvoering van de trainingen, maar ook over de communicatie en organisatie. Edwin Goedhart is ook als trainer betrokken bij de oefenstof, hij verzorgt specifieke techniektrainingen. Samen met de overige trainers gaan wij met de jeugd aan de slag en hopen dat ze weer een mooi jaar tegemoet gaan bij LSVV.

Tot bij LSVV,

Met sportieve groeten,

Reza

 

LSVV, Join the Club!