LSVV Corona Update 25-09-2021

Geplaatst op donderdag, 9 september 2021 |

Na 25 september zijn er weer een aantal zaken veranderd in de maatregelen betreffende corona.

Een aantal basisregels blijven gelden:

Ben je ziek of heb je symptomen die bij Corona passen: blijf thuis uitzieken en kom niet naar de sportvereniging! Denk bovendien aan hygiene en als je daar geen behoefte aan hebt of het niet prettig vindt, ontloop dan de hele drukke plekken!

Langzaam maar zeker komen we in NL weer in de situatie dat we weer, iets meer normaal, actief kunnen zijn. Voetballers en voetbalsters  mogen hun wedstrijden weer spelen, alle leeftijden en op het voetbalveld zonder de afstandsbeperkingen. Wow!

Publiek is weer hartstikke welkom!

Ouders, vrienden en vriendinnen, grootouders en andere belangstellenden zijn welkom op Sportpark Voorwaarts! Daarbij geldt vanaf 25 september ook niet meer dat er 1.5 meter afstand gehouden moet worden! Dit geldt voor buiten, op het complex.

Voor de kantine geldt dat er zoveel mogelijk buiten gebeurt.

Drinken of eten kun je binnen bestellen en afhalen, maar bij voorkeur buiten consumeren! Om dit goed mogelijk te maken heeft LSVV op de wedstrijddagen een buitenterras, onder een afdak, maar ook op de sta- en/of zittribune is altijd ruimte genoeg! Dit vergroot de mogelijkheden voor een lekkere kop koffie of een redelijke 3e helft om de wedstrijden door te nemen.

Mocht je onverhoopt binnen gaan zitten, dan zul je worden gecontroleerd op je corona-QR-code. De medewerkers van LSVV zijn met de juiste scan-app uitgerust.

 

Wij allen, leden/vrijwilligers/sporters/supporters en organisatie van LSVV, hopen dat u mee zult werken aan deze maatregelen om een prettige verenigingsbeleving mogelijk te maken.

Het gaat de goede kant op, maar we moeten er nog even volhouden om deze richting te versterken!

 

Tot zo snel mogelijk weer bij LSVV,

Met sportieve groeten,

Bestuur LSVV

LSVV, Join the Club!