Kaarten ophalen op 16-10 tussen 11 en 12 uur!

Geplaatst op woensdag, 29 september 2021 |
UPDATE 8 oktober: de inschrijving is gesloten en er kan niet meer besteld worden. De kaarten kunnen door de bestellers op 16 oktober tussen 11 en 12 uur in de kantine worden opgehaald.
Met LSVV naar AZ!!
 
Op 17 oktober om 12:15 uur speelt AZ de wedstrijd tegen FC Utrecht. AZ nodigt alle leden van LSVV graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart (met eigen vervoer). Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd! Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje chips meebesteld worden.
 
Met deze leuke clubactie kunnen we ook nog geld verdienen voor LSVV. Voor iedere verkochte kaart ontvangt LSVV namelijk een cashback van €1,-.
 
Je kan per team of individueel per lid bestellen. Let op: we zitten met LSVV in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling. Vervoer wordt niet verzorgd door LSVV en dien je dus zelf te regelen.
 
Bestellen kan t/m 6 oktober!
Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!
 
Alle kaarten worden ingedeeld in het tijdslot tussen 10:30 en 11:30 uur, tussen deze tijdstippen kan het stadion betreden worden. Alle bezoekers vanaf 13 jaar dienen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (voor meer informatie zie AZ.nl/wedstrijden) icm een geldig legitimatiebewijs.
 
Bestellen kan via de volgende actielink:
 
Ophalen kaarten
Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending naar LSVV verstuurd. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers op 16 oktober tussen 11 en 12 uur in de kantine worden opgehaald.