LSVV Corona Update 25-08-2021

Geplaatst op donderdag, 19 augustus 2021 |

Langzaam maar zeker komen we in NL weer in de situatie dat we weer, iets meer normaal, actief kunnen zijn. Voetballers en voetbalsters  mogen hun wedstrijden weer spelen, alle leeftijden en op het voetbalveld zonder de afstandsbeperkingen. Wow!

Publiek is weer hartstikke welkom!

Ouders, vrienden en vriendinnen, grootouders en andere belangstellenden zijn welkom op Sportpark Voorwaarts! Daarbij geldt nog wel steeds dat er buiten het veld 1.5 meter afstand gehouden moet worden! Langs de lijn, maar ook zoveel als mogelijk in de kantine!

Om dit goed mogelijk te maken heeft LSVV op de wedstrijddagen een buitenterras, onder een afdak! Dit vergroot de mogelijkheden voor een lekkere kop koffie of een redelijke 3e helft om de wedstrijden door te nemen. Hierbij geldt wel de 1.5 meter afstand!

Wij allen, leden/vrijwilligers/sporters/supporters en organisatie van LSVV, hopen dat de huidige mogelijkheden blijven en wellicht nog worden uitgebreid!

Het lijkt voorzichtig de goede kant op te gaan, maar we moeten er nog even met z’n allen aan werken om de aantallen besmettingen nog verder naar beneden te krijgen!

 

Tot zo snel mogelijk weer bij LSVV,

Met sportieve groeten,

Bestuur LSVV

LSVV, Join the Club!