Clubvoetbaldagen LSVV…Volgeboekt!!

Geplaatst op woensdag, 14 juli 2021 |

Ook komende zomervakantie organiseren we, als Corona het toestaat, samen met Clubvoetbaldagen 3 gave voetbaldagen op 18, 19 en 20 augustus. Tijdens dit gave voetbalevenement zijn niet alleen de leden van LSVV welkom. Iedereen (jongens en meisjes) van 6 t/m 13 jaar kan meedoen! 

Voetbal, vakantie en plezier
De voetbaldagen worden waanzinnig leuk. Zo ga je genieten van uitdagende trainingsvormen, de individuele 7-kamp, het altijd spannende toernooi en de afwisselende animatie. Denk hierbij aan de penaltybokaal of een voetbalquiz met vragen over profspelers. Dit alles zorgt voor de perfecte mix tussen voetbal en plezier.

Inschrijving kan vanaf 1 februari
Veel voetballers uit de regio Zuid-Scharwoude hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten van de voetbaldagen. Laat nu je mailadres achter op https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/ en je ontvangt op 1 februari een reminder van ons.

Met sportieve groet,
Team Clubvoetbaldagen LSVV

LSVV, Join the Club!