Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2021/2022

Geplaatst op dinsdag, 15 juni 2021 |

Beste ouders en spelers,

Op deze site vinden jullie de voorlopige indelingen van de diverse jeugdcategorieën van O8 t/m O19 voor het seizoen 2021/2022. Voorlopig omdat er altijd nog verschuivingen kunnen plaatsvinden door aan- en/of afmeldingen. Bij de indeling zijn eerst de selectieteams samengesteld en is bij de samenstelling van de andere teams geprobeerd om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Dit lukt helaas niet altijd. Het blijft een lastige puzzel, waarbij het ook kan voorkomen dat een speler in een andere leeftijdscategorie komt te spelen. Daarbij is het door de corona-perikelen lastiger geweest voor de hoofdtrainers om spelers te beoordelen en spelers en ouders persoonlijk hun keuzes toe te lichten. We rekenen op jullie begrip daarvoor. Maar voetbal is een teamsport en gelukkig is de ervaring dat binnen een team snel nieuwe vrienden en vriendinnen worden gemaakt.

Bij een aantal teams staan nog geen leiders vermeld. Het liefst benoemen wij bij alle teams 2 leiders in verband met vervangbaarheid en verdeling van de werkzaamheden. Een leider is naast het coachen van de spelers ook verantwoordelijk voor de organisatie rondom het team en is aanspreekpunt voor de hoofdleiders. Ook zijn bij nog niet alle teams trainers gevonden. LSVV is afhankelijk van vrijwilligers om alles organisatorisch goed te laten verlopen. Samen vormen we nl. de vereniging. Daarom roep ik ouders en oudere jeugdleden op om je aan te melden voor een team als leider of trainer, of om andere vrijwilligerswerkzaamheden bij LSVV te verrichten. Bijvoorbeeld bij de organisatie van toernooien of andere evenementen, in de kantine of als scheidsrechter. Jullie kunnen hiervoor contact met de hoofdleiders of met mij opnemen.

Ook voor eventuele vragen over de indeling kunnen jullie terecht bij de hoofdleider van de betreffende categorie. Met ingang van het seizoen 2021/2022 zijn dat:

MO13/MO15/MO17/MO19       Gert-Jan van Diepen                   vandiepengertjan@gmail.com
Mini’s (indeling volgt later)       Maarten Steffens                          maarten.steffens@lsvv.nl              Voor Maarten zoeken we een vervanger. Lijkt u dit leuk om te doen, neem dan contact met mij op!
JO8/JO9                                       Linda Struik                                  linda.struik@lsvv.nl
JO10/JO11                                    Jorrit Mol                                      jorrit.mol@lsvv.nl
JO12/JO13                                    Marco Bakkum                            marco.bakkum@lsvv.nl
JO14/JO15                                    Wout Sloof                                    wouter.sloof@lsvv.nl
JO16 t/m JO19                             Geert-Wim Kuin                         geert-wim.kuin@outlook.com

De indeling vindt u hier: Voorlopige teamindeling 21-22.xlsx

Met vriendelijke groet,

Paul van Uitert

Voorzitter jeugdcommissie
paul.vanuitert@lsvv.nl