LSVV Update 19-05-2021

Geplaatst op woensdag, 19 mei 2021 |

Langzaam maar zeker komen we in NL weer in de situatie dat we weer, iets meer normaal, actief kunnen zijn. Voetballers en voetbalsters van t/m 26 jaar mogen onderling potjes spelen, duels aangaan en op het voetbalveld binnen 1.5 meter komen. Wow!

Vanaf vandaag, 19 mei, mogen ook de leden van 27 jaar en ouder met grotere groepen sporten. Daarbij geldt nog wel steeds dat er op en buiten het veld 1.5 meter afstand gehouden moet worden! Geen duels, geen partijtjes, maar wel passen en trappen en een voorzetje geven om te kijken of de vorm nog in de schoenen zit!

LSVV probeert, binnen de regels van wat er mag, zoveel mogelijk gelegenheid te bieden om te genieten van de voetbalsport.

Voor onze trouwe supporters als ouders, opa’s en oma’s, partners en vrienden van de club is het nog even doorbijten. Toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan binnen de huidige regels. Uitsluitend de sporters en enkele begeleiders mogen zich op het LSVV-complex bevinden…..en dat blijft wringen….

Voorzichtig mag er de komende weken gewerkt worden met een terras. Vanuit de kantine-cie zal hier aan gewerkt gaan worden zodat het hopelijk snel mogelijk is om na de onderlinge oefenpotjes een enkele consumptie te nuttigen.

Wij allen, leden/vrijwilligers/sporters/supporters en organisatie van LSVV, hopen dat we in augustus/september weer met meer vrijheden aan het volgende seizoen kunnen beginnen. Het lijkt de goede kant op te gaan, maar we moeten er nog even met z’n allen aan werken.

 

Tot zo snel mogelijk weer bij LSVV,

Met sportieve groeten,

Bestuur LSVV

LSVV, Join the Club!