Oudste LSVV lid is 100 geworden!

Geplaatst op zaterdag, 1 mei 2021 |

Op zaterdag 01 mei bereikte Simon (Siem) Entius de eerbiedwaardige leeftijd van 100 jaar! Siem werd in 1977 tot Erelid van LSVV benoemd, en daarmee lid van LSVV ‘zo lang hij leeft’ en dat is dus inmiddels al heel veel jaar.

Siem is 21 jaar bestuurslid geweest van LSVV (van 1956 tot 1977), waarvan 8 jaar voorzitter. Voor LSVV is het uiteraard zeer bijzonder om zo’n oud lid te hebben. Weliswaar geen voetballend lid meer, maar wel iemand die zich nog steeds verbonden voelt met de plaatselijke voetbalclub. Letterlijk en figuurlijk, want Siem woont hemelsbreed maar een paar 100 meter bij de club vandaan.

Siem is op zijn 100e verjaardag uitgebreid in het zonnetje gezet. Om het oudste (ere) lid van LSVV te feliciteren hebben voorzitter Piet Kramer en secretaris Peter Kuilman een bezoek gebracht aan de jarige job en hem een uniek LSVV nummer 100 shirt uitgereikt.