Algemene ledenvergadering – opnieuw uitstel

Geplaatst op dinsdag, 15 december 2020 |

Geachte leden,

Een aantal weken terug hebben we al aangekondigd de jaarvergadering uit te stellen. De door de overheid ingestelde extra maatregelen, maken een jaarvergadering in januari 2021 ook niet mogelijk.

Volgens onze statuten dienen we uiterlijk 6 maanden na het sluiten van het boekjaar een algemene ledenvergadering uit te schrijven. In dit geval dus voor 31.12.2020. Echter tijdelijke (corona) wetgeving heeft ervoor gezorgd dat we deze termijn met 3 maanden mogen verlengen tot 31.03.2021. Een regeling waar we logischerwijs gebruik van moeten maken. Ik sluit echter niet uit dat we ook in februari nog met stengen overheidsmaatregelen te maken hebben. Half februari zullen we de situatie opnieuw beoordelen en u verder informeren.

Fijne feestdagen!

Namens het bestuur,

Peter Kuilman