LSVV 1 & 2 Vol Gas in de Competitie

Geplaatst op donderdag, 17 september 2020 |

LSVV Selectie 20-21, mix van talentvolle jeugd en ervaring!

Komend weekend gaan de competities weer van start voor de selectieteams 1 & 2 van LSVV!

De voorbereidingen waren niet helemaal om over naar huis te schrijven. In de beker werd er door zowel het vlaggenschip als ook het 2e team niet goed genoeg gespeeld……of met andere woorden: er zijn nog genoeg aandachtspunten om op te trainen!

Laten we er vanuit gaan dat de boel hierdoor komende zondag behoorlijk op scherp staat en beide teams de competitie voortvarend van start gaan!

 

Overigens zullen beide teams dat in een derby gaan doen. Het 2e team gaat op bezoek bij VIOS Warmenhuizen. Zij zullen aan de bak moeten om een goed resultaat neer te zetten.

Voor het 1e wordt de boel klaargezet bij ‘buur’ Kolping Boys! Ook daar zal de focus op goed samenspel moeten gaan liggen om de voetbalcapaciteiten optimaal te laten renderen. Beide teams heel veel succes en hopelijk zijn er veel Langedijkers om onze mannen aan te moedigen!

 

Volgende week, zondag 27 september vanaf 11.00 uur, zijn beide teams te zien op ons eigen sportpark Voorwaarts! Komt u ook?

 

Ieder jaar vinden er weer wisselingen plaats in de voetbalselecties bij de diverse verenigingen. Zo ook bij LSVV. Er zijn weer een aantal spelers vertrokken, een paar (terug-)gekomen vanaf andere clubs, een aantal jeugdspelers hebben hun intrede gedaan in de selectie bij LSVV en vanuit een lager LSVV-team heeft er ook nog aanvulling plaatsgevonden.

 

De begeleidingsteams van zowel het 1e team als het 2e team zijn hier en daar ook nog wat veranderd. Met name het afscheid van de trainer van het 2e en de elftalbegeleider van 1 zijn opnieuw ingevuld. In trainer Gerard van Stralen, een oude bekende voor LSVV, is een ambitieus voetbaldier gevonden die enthousiast met het jeugdige 2e aan de slag is gegaan.

 

Alle spelers die, om verschillende redenen, komend jaar niet meer bij LSVV in de selectie spelen willen we bedanken voor hun inzet bij LSVV en veel succes bij de voortzetting van jullie voetbalactiviteiten.

 

Selectie 1 & 2

We zijn weer blij dat LSVV met 2 sterke teams in de 1e klasse en de res. 1e klasse kan aantreden, met een goede mix van eigen opgeleide spelers samen met een aantal spelers vanuit de regio die zeer gemotiveerd zijn om zich bij LSVV thuis te voelen.

 

Eigen jeugd

Vanuit de eigen jeugd zijn er in het seizoen 20/21 een 3-tal nieuwe gezichten in de seniorenselectie die rechtstreeks vanuit de JO19 naar de selectie doorstromen.

 

Jelle de Jong, Lucas Schotten en Raul Bruin, heel veel succes en plezier in deze selectie. Met goede inzet en vasthoudendheid ligt er voor jullie een leuke uitdaging en vormen jullie een mooie basis voor de LSVV-selectie de komende jaren! Succes mannen!

 

LSVV

Heel blij zijn wij bij LSVV met de terugkeer van Bas Kansen! Na jarenlang een mooie bijdrage te hebben geleverd bij AFC’34 en Odin’59 keert hij dit jaar terug op Sportpark Voorwaarts. Bas, heel veel succes, plezier en voetbalsfeer toegewenst!

 

2 spelers die opgeleid zijn bij LSVV, maar die het laatst jaar eerst even buiten de selectie hebben gekeken en deze ervaring weer mee terug brengen.

 

Vanuit LSVV 9 heeft Aaron van Orselen, de stap gewaagd naar de selectie 1&2. Hopelijk weet hij een goede plek in de selectie te bemachtigen. Ga ervoor en veel succes Aaron!

Naast Aaron heeft ook Jordi Mesa Gonzalez een uitgebreid LSVV verleden. Vele jaren speelde hij in de jeugd bij LSVV en na een uitstapje van een jaar bij Reiger Boys heeft hij de weg naar LSVV weer gevonden. Welkom terug Jordi!

 

Aantrekkingskracht LSVV

Dat LSVV een goede naam heeft in de regio bleek ook afgelopen jaar weer. Een 2-tal spelers komt af op de aantrekkingskracht van LSVV en gaat ervoor om bij LSVV een vaste plaats in de selectie te veroveren en zich om te turnen tot 1 van de Geel/Blauwe Leeuwen!

 

Mitch Rekveld heeft de weg naar LSVV gevonden vanuit SEW. Ongetwijfeld zullen ze bij SEW wel even gebaald hebben door het vertrek van deze, veel scorende speler, maar de uitdaging bij LSVV in de 1e klasse bleek toch sterker te zijn. Mitch, je bent zeker uit het juiste hout gesneden en hopelijk kunnen we je de komende jaren bij LSVV in de selectie blijven zien.

 

David Bijl is wegens de liefde vanuit Monnickendam in Langedijk neergestreken en is zoveel liefhebber van het spelletje dat hij er nog lang niet aan toe is om zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Het avontuur bij LSVV is hij voortvarend aangegaan. Hou dat vol en je zult met je ervaringen een goede rol gaan spelen in 1 van de selectieteams bij LSVV!

 

Succes allemaal!

 

Zo heeft u bij LSVV weer een goed beeld van de seniorenselectie 1&2 en zijn alle namen en gezichten weer eens de revue gepasseerd.

 

LSVV 1 & 2 wensen we allen veel succes toe in respectievelijk de 1e klasse en res. 1e klasse in regio West 1.

 

Komt allen eens kijken op zondag op het mooie complex Voorwaarts van LSVV!

 

Namens het bestuur van LSVV

Koen van der Voort

Technische zaken