LSVV toto: Kai Botman eerste dagwinnaar

Geplaatst op donderdag, 27 augustus 2020 |

Het nieuwe seizoen is twee wedstrijden oud en LSVV 1 heeft nog geen punt behaald. Anders is dat voor veel van de deelnemers aan de LSVV voetbalpool die dit seizoen voor de vierde keer wordt georganiseerd.

De eerste winnaar was Daniëlle van Benschop. Zij was de enige die de uitslag Kolping Boys – LSVV van 1-0 goed had voorspeld. Helaas voor haar geeft dat geen financieel gewin, maar wel 20 punten en de eer om als eerste op de eerste plaats in het algemeen klassement te hebben gestaan. Verder waren er nog 20 personen die Kolping Boys op winst hadden gezet, maar omdat de uitslag onjuist was, krijgen zij maar 5 punten.

In de tweede wedstrijd kregen we antwoord op vraag 1: Welke speler maakt de eerste geldige competitiegoal voor LSVV? Bas kansen werd 10 maal getipt, Toine Merk 20 maal en Kai Botman 34 maal. En we weten dat het Kai werd die dat zelf ook goed had voorspeld. Hij en de 33 anderen verdienden met die voorspelling 10 punten voor de totaalstand.

Na afloop van deze wedstrijd konden we constateren dat LSVV 3 goals tegen had gekregen en dat was dan ook het antwoord op vraag 10: Hoeveel geldige goals krijgt LSVV tegen in de thuiswedstrijd tegen AFC’34? Een dozijn totospelers had hierop gegokt en zij kregen daarvoor 10 punten.

De 1-3 eindstand van deze eerste thuiswedstrijd was door 5 personen op hun totoformulier ingevuld: Kai Botman, Tim Halsema, Julian Koopman, Wesley de Lange en Esmey Merk. Omdat Kai van hen het hoogste in het tussenklassement stond, is hij de eerste winnaar van de dagprijs van 20 euro. Er waren nog 26 poolspelers die AFC’34 op winst hadden gezet, maar omdat die eindstand anders was, krijgen zij slechts 5 punten voor de totaalstand.

De tussenstand na 2 wedstrijden is als volgt:
1             40 punten           Kai Botman
2             35 punten           Wesley de Lange
3             30 punten           Harry Potma & Siebe Veenstra
4             25 punten           Daniëlle van Benschop, Rob ter Burg, Tim Halsema & Jelle de Jong
5             20 punten           Mitchel Bekker, Martijn Grooff, Julian Koopman & Esmey Merk

Komende zondag gaan we op bezoek bij FC Uitgeest en op 11 oktober spelen we thuis tegen sv ROAC uit Rijpwetering. Na die wedstrijd volgt een nieuwe update van de LSVV voetbalpool.