Volle Clubvoetbaldagen bij LSVV!

Geplaatst op dinsdag, 16 juni 2020 |

72 Kids gaan weer genieten van te gekke voetbaldagen bij LSVV

In de laatste week van de schoolvakantie!

Duels winnen, juichen, strijden en genieten van het toernooi… Het mag en kan weer deze zomervakantie bij LSVV


Van 12 t/m 14 augustus organiseren wij voor jongens én meisjes uit de omgeving van Zuid-Scharwoude de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 12 jaar wordt 3 dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. Alles in het teken van het EK voetbal.

3 dagen plezier en lekker thuis slapen
Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. toernooi) zorgt ervoor dat elke deelnemer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten. Goed om te weten is dat wij de voetbaldagen de laatste richtlijnen van het RIVM volgen.

Open inschrijving
Met voetbaldagen bij meer dan 25 clubs is Clubvoetbaldagen een van de grootste aanbieders van Nederland. Om in te schrijven bij LSVV hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes/vriendinnetjes kunnen meedoen! Inschrijven kan via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/.