G-Voetbalteam LSVV heeft eerste wedstrijd gespeeld!

Geplaatst op vrijdag, 25 oktober 2019 |

Afgelopen zaterdag was het zover, het G-team van LSVV mocht aantreden voor hun eerste wedstrijd. We hadden een stroef begin, want de leiders dachten dat we tegen Always Forward moesten, maar dit bleek De Zouaven te zijn, uit Grootebroek. Vervolgens moesten we nog voetbalkleding krijgen. Dit was nog even zoeken, maar uiteindelijk is alles gelukt ( ze hadden alleen volwassen sokken gegeven, kleinigheidje).

Na dit alles snel naar het veld, waar toch snel geteld 50 man toeschouwers op af was gekomen. Onze Stef begon op doel, Roos en Inia (geleend van De Zouaven) in de verdediging en Tino en Bart mochten in de aanval starten. Je zag duidelijk dat LSVV moest wennen. We kwamen snel met 0-5 achter door het goede spel van De Zouaven. Maar toen kreeg ons aanvalsduo het op hun heupen en raakten Tino en Inia ook steeds beter op elkaar ingespeeld. Hierdoor stond het binnen een mum van tijd weer 5-5!

Vlak voor de rust werd het nog 5-6. De tweede helft ging Bart op doel en Stef het veld in en werd het 6-6. Maar na een paar mooie afstandschoten van Roos werd het team moe en liep De Zouaven over ons heen en werd de wedstrijd helaas verloren.

Jongens en meiden, we hebben genoten van jullie inzet, fanatisme en vooral sportiviteit op het veld. We willen ook graag de jongens en meiden en de begeleiders van De Zouaven bedanken voor hun komst. Wat hebben we gelachen en we kijken nu alweer uit naar de volgende wedstrijd tegen jullie.

Sportieve groeten,

Barry en Sietse