Voorlopige indeling seniorenteams seizoen 2019-2020

Geplaatst op vrijdag, 12 juli 2019 |

Hierbij het overzicht van de teams, zoals deze voorlopig zijn ingedeeld, bij de senioren van LSVV voor het komende seizoen 19-20.

We zien een stijging van het aantal senioren heren teams van 7 naar 9, met daarnaast een stabiel aantal dames, 45+ en JO19 teams, waar we als LSVV erg blij mee zijn. Hierdoor is er iedere zondag tijdens de reguliere competitie veel activiteit op het LSVV-complex, wat voor de beleving en sfeer absoluut positief is.

Het aantal teams en de beschikbaarheid van scheidsrechters loopt niet helemaal gelijk. Het kan daarom meermalig voorkomen dat een team zelf voor de scheidsrechter moet zorgen. Hou dit als team in de gaten en regel op tijd iemand die de wedstrijd wil leiden als deze niet is aangesteld door de KNVB of door LSVV.

Onder deze link zijn de indelingen te vinden: Teams senioren 1920

Voor de komende tijd een prettige vakantie en succes het komende seizoen!

Met sportieve groeten,

LSVV