Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2019/2020

Geplaatst op maandag, 1 juli 2019 |

 

Beste ouders en spelers,

Hieronder vinden jullie de voorlopige indelingen van de diverse jeugdcategorieën van O8 t/m O19 voor het seizoen 2019/2020. Voorlopig omdat er nog verschuivingen kunnen plaatsvinden door aan- en/of afmeldingen. Bij de indeling zijn eerst de selectieteams samengesteld en is bij de samenstelling van de andere teams geprobeerd om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Dit lukt helaas niet altijd. Maar voetbal is een teamsport en gelukkig is de ervaring dat binnen een team snel nieuwe vrienden en vriendinnen worden gemaakt.

Bij sommige teams staan nog geen leiders vermeld. Het liefst benoemen wij bij alle teams 2 leiders in verband met vervangbaarheid en verdeling van de werkzaamheden. Een leider is naast het coachen van de spelers ook verantwoordelijk voor de organisatie rondom het team en is aanspreekpunt voor de hoofdleiders. Ook zijn bij nog niet alle teams trainers gevonden. LSVV is afhankelijk van vrijwilligers om alles organisatorisch goed te laten verlopen. Samen vormen we nl. de vereniging. Daarom roep ik jullie op om eventuele lege plekken bij een team als leider of trainer in te vullen, of andere vrijwilligerswerkzaamheden bij LSVV te verrichten. Bijvoorbeeld bij de organisatie van toernooien of andere evenementen, in de kantine of als scheidsrechter. Jullie kunnen hiervoor contact met de hoofdleiders of met mij contact opnemen.

Ook voor voor eventuele vragen over de indeling kunnen jullie terecht bij de hoofdleider van de betreffende categorie. Met ingang van het seizoen 2019/2020 zijn dat:

MO13/MO15/MO17                         Gert-Jan van Diepen              vandiepengertjan@gmail.com
Mini’s (indeling volgt later)            Maarten Steffens                     maarten.steffens@lsvv.nl
JO8/JO9                                             Vacature
JO10/JO11                                          Jorrit Mol                                  jorrit.mol@lsvv.nl
JO12/JO13                                         Marco Bakkum                         marco.bakkum@lsvv.nl
JO14/JO15                                         Raymond Bruin                        raymiranbruin@quicknet.nl
JO16 t/m JO19                                  Geert-Wim Kuin                      geert-wim.kuin@outlook.com

De indeling vind je hier: Voorlopige teamindeling 2019-2020

Met vriendelijke groet,

Paul van Uitert
Voorzitter jeugdcommissie
paul.vanuitert@lsvv.nl