LSVV zoekt trainer JO17/16-selectie, voor seizoen 19/20

Geplaatst op donderdag, 28 maart 2019 |

LSVV zoekt voor nieuw seizoen een selectietrainer voor JO17/16

Voetbalvereniging LSVV heeft de ambitie om met de jeugdselectieteams stabiel op een maximaal regionaal niveau te spelen. LSVV wil met haar uitstraling, organisatie en verenigingssfeer, jeugdspelers binnen de eigen organisatie behouden en maximale ontwikkelingsmogelijkheden geven, op voetbaltechnisch, -tactisch en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is enthousiasme, beleving en een positieve teamspirit bij LSVV van groot belang.

LSVV wil een vereniging zijn die haar jeugdleden, hun ouders en de betrokken vrijwilligers in vele verschillende taakgebieden, een goed georganiseerde sportbeleving kan bieden.

Om deze ambitie invulling te geven en om de leeftijdsgroep JO17/16 een goede en stimulerende technische begeleiding te geven is LSVV op zoek, voor het seizoen 19/20, naar een

Gedreven en Ambitieuze Jeugdselectie Voetbaltrainer (m/v)

Denk jij dat er een match mogelijk is tussen jouw eigenschappen en deze rol binnen LSVV, woon je in Langedijk of directe omgeving en heb je affiniteit met de leeftijdsgroep en LSVV, schroom dan niet en neem contact op met LSVV, via koen.vandervoort@lsvv.nl

 

Wat verwacht LSVV van de Hoofdtrainer O17/16?

Verantwoordelijkheid in voorbereiding en uitvoering van de trainingen voor het hoogste team in de leeftijdsgroep, JO17-1, minimaal 2x 1 ½  uur per week en in het bezit van minimaal een TC3 diploma of gelijke ervaringen.

Coaching van het hoogste selectieteam, JO17-1, tijdens de competitieve en vriendschappelijke wedstrijden.

Organisatie rondom het hoogste jeugdselectieteam in de leeftijdsgroep.

Aandacht en begeleiding geven aan de andere trainers/begeleiders in de JO17/JO16 leeftijdsgroep.

Meedenken en doen bij de ontwikkeling van de jeugd van LSVV.

Maximale ontwikkeling als spelers en als team van het hoogste jeugdselectieteam en de leeftijdsgroep als geheel, op passend ambitieus prestatieniveau met een spelopvatting en beleving die bij LSVV past.

Indeling van de selectieteams op basis van kwaliteit, teamspirit en mentaliteit.

 

Graag komen wij in contact met trainers die de bovenstaande rol binnen LSVV willen invullen. Ben je geinteresseerd, dan graag even contact zodat de eventuele openstaande vragen nog kunnen worden toegelicht.

Met sportieve groeten,

Koen van der Voort

LSVV