Geplaatst op maandag, 18 maart 2019 |

Drie Gave Braziliaanse voetbaldagen bij LSVV!

Lekker voetballen, plezier maken met (nieuwe) voetbalvrienden en genieten van de topsfeer; dat zijn de Clubvoetbaldagen bij LSVV. Het thema dit jaar is Brazilië. Je gaat kennismaken met de Braziliaanse sferen en hoe de topspelers uit dit land trainen. En natuurlijk zit er een toernooi in het programma. Dit jaar zijn de Clubvoetbaldagen op 21, 22 en 23 augustus.

 

Mis de vroegboekactie niet
Wegens succes is de speciale actie voor snelle inschrijvers met twee weken verlengd t/m 31 maart! Schrijf je je in voor 31 maart dan worden namelijk Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) kosteloos gedrukt op het shirt. Zo loop je straks echt in een uniek en stoer shirt tijdens de dagen in augustus.

 

Schijf je meteen in!
Alle voetballers van 6 t/m 13 jaar kunnen meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van LSVV. Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/ want VOL is VOL.