G-Voetbal LSVV uit de startblokken!

Geplaatst op zondag, 10 maart 2019 |

Zaterdag 9 maart was een mooie dag bij LSVV! Niet vanwege het weer, maar bij LSVV is op deze dag het G-Voetbal van start gegaan. Deze dag stond in het teken van kennismaken tussen de kinderen, ouders, begeleiders van LSVV en de afgevaardigde van de KNVB. Voor alle deelnemers had Martin Gemin van de KNVB nog een mooie drinkbeker als presentje meegenomen. En uiteraard werd de eerste training gelijk opgesierd met lekker voetballen!

Na de introductie en kennismaking in de bestuurskamer van LSVV, met een paar korte praatjes, koffie en limonade, gingen de trainers Sietze en Barry met de kinderen aan de slag. Onder het toeziend oog van de ouders, waarbij de aanwezige broertjes ook nog mee trainden, gingen de talenten aan de slag.

De groep, nu bestaande uit 5 kinderen, liet zien dat ze er zin in hebben. De paar regendruppels die er vielen konden de pret niet drukken.

Als er kinderen en/of ouders zijn die wel eens aan willen sluiten bij de trainingsgroep G-Voetbal bij LSVV, dan zijn jullie van harte welkom, iedere zaterdag tussen 12.00-13.00 uur op het Zandveld voor de kantine bij LSVV. Voorlopig geheel vrijblijvend. Uiteraard kan er ook gewoon een keer gekeken worden en kennisgemaakt worden met de trainers/begeleiders van deze groep.

Tot bij LSVV!