LSVV VERLIEST IN UITHOORN BIJ LEGMEERVOGELS!

Geplaatst op dinsdag, 4 december 2018 |


Afgelopen zondag werd op Sportpark de Randhoorn in Uithoorn de tiende competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. LSVV speelde dus een uitwedstrijd tegen het Uithoornse Legmeervogels. Waar vorig seizoen in de uitwedstrijd Legmeervogels te sterk was met 4-1, verloor deze zondag LSVV met 3-1.

Direct nadat scheidsrechter Bas Oosterlaken even na 14.00 uur had aangevangen zocht LSVV het Uithoornse doelgebied op. Want na drie opeenvolgende overwinningen op rij (AFC’34 thuis – Hillegom uit en N.V.C. thuis) wilde LSVV graag deze reeks vervolgen. Binnen een minuut kwam aanvaller Toine Merk oog-in-oog te staan met de keeper van Legmeervogels.

Maar helaas was de keeper net even iets sneller bij de bal waardoor de bal hard werd weggewerkt.
Maar ook Legmeervogels zocht naar de openingstreffer. Door efficiënt en goed te spelen werd deze bal uit het doel weggewerkt door de verdediging van LSVV, waardoor er nog geen doelpunt viel. En zo ging het in het eerste kwartier van deze tiende competitiewedstrijd over en weer in Uithoorn.
Nadat opnieuw Legmeervogels de aanval had gezocht, was het keeper Dave Stet die alert was en vervolgens verdediger Chris Berkhout wist in te spelen. Chris zocht naar de middenvelders om hen in te spelen. Echter werd hij achtervolgt door een speler van Legmeervogels waarna in de actie Chris ongelukkig ten val kwam. Direct zagen de aangestormde medespelers van Chris dat het direct mis was doordat zijn linkerenkel uit de kom was geschoten.
Scheidsrechter Bas Oosterlaken maakte een goede beslissing door het spel direct te staken en de teams naar de kleedkamers te sturen. Intussen werd er door Legmeervogels een ambulance besteld die even later het veld op kwam rijden. Hopende herstel je snel Chris, dus als je dit verslag leest: sterkte!

Na een peptalk op het veld en na een onderbreking van een half uur werd het spel hervat met een toegekende vrije trap. Intussen was William van der Leeden in het veld gekomen voor Chris. Met het meeste veldoverwicht zocht opnieuw LSVV naar aanvallers Jordy Cretier, Remco Reinhard en Toine Merk om de score alsnog te openen. Echter scoorde Legmeervogels uit een snelle counter in de 36e minuut de 1-0 waardoor er een kentering in het spelbeeld kwam.
Legmeervogels nam meer het initiatief en zocht meer naar de vrije ruimtes op de speelhelft van LSVV. Maar tot aan het rustsignaal bleef de 1-0 voor Legmeervogels op het scorebord in Uithoorn staan.
Na rust zocht LSVV opnieuw naar de vrije ruimtes om de score gelijk te trekken. Door goed samenspel drongen de spelers van coaches Rob Klanker en Rob ter Burg met regelmaat door. Echter kon er pas halverwege de tweede helft, rond de 65e minuut worden gescoord. Na een vrije trap van middenvelder Boy Kansen was het de van blessure-teruggekeerde aanvoerder Maik den Iseger die met een rake kopbal de stand gelijk wist te trekken: 1-1!

LSVV kon echter niet lang genieten van de gelijkmaker. Direct zocht de Uithoornse ploeg, die tegenwoordig onder leiding staat van Florian Wolf (ex FC Uitgeest) de aanvallers op. Dit resulteerde in de 74e minuut tot een voorsprong van 2-1 voor Legmeervogels. Daarmee leek het eigenlijk al of de wedstrijd al gespeeld was.

In de 80e minuut is het de thuisploeg die definitief de wedstrijd beslist door de 3-1 te scoren. Hierna proberen coaches Rob Klanker en Rob ter Burg het spel te veranderen. Gert-Jan Molenaaar in het veld gebracht voor Jacco Paauw. LSVV probeert met een aantal kansen richting het doel van Legmeervogels nog langszij te komen. Maar helaas wordt er niet meer gescoord. Hierdoor verliest helaas LSVV de tiende competitiewedstrijd van het seizoen.

Komende zondag speelt LSVV weer een thuiswedstrijd. Dan wordt op eigen Sportpark Voorwaarts om 14:00 uur afgetrapt tegen het Amsterdamse Zeeburgia. Hopelijk weten vele supporters/sters de weg te vinden naar ons sportpark om ons cluppie weer aan te moedigen naar een overwinning.

Met sportieve groeten,

Michel Bes