Kaarten AZ-Excelsior worden dit weekend bezorgd

Geplaatst op zaterdag, 1 december 2018 |

AZ nodigt alle leden van LSVV graag uit om het duel AZ – Excelsior op zaterdag 15 december 2018 (19:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor LSVV. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen
De kaarten konden tot en met zondag 2 december 2018 online besteld worden. Helaas is de actie nu gesloten en bestellen is daarom niet meer mogelijk.

Levering kaarten
Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten worden in het weekend van 7, 8 en 9 december bezorgd.