Oud-scheidsrechter Dick Jol gastspreker bij LSVV

Geplaatst op donderdag, 22 november 2018 |

Komende vrijdag 30 november organiseren LSVV en de Club van Honderd samen weer een gezellige voetbalavond voor de sponsors van de vereniging en de leden van de Club van Honderd. Deze keer heeft de organisatie de Dick Jol gestrikt als gastspreker. Weinig mensen weten dat Jol een aantal jaren betaald voetbal heeft gespeeld,  o.a. bij NEC, want hij is veel bekender geworden doordat hij daarna vele jaren als scheidsrechter fungeerde in de Nederlandse eredivisie. Ook  floot hij negen jaar internationale wedstrijden met als hoogtepunt de Champions League finale in 2001. Kortom Jol was als scheidsrechter een wereldtopper.

Genodigden worden vanaf 19:30 uur welkom geheten in de kantine met koffie en gebak en het wordt ruim na 20:00 uur voordat Dick Jol zijn verhaal begint wat als thema heeft: “Je op de juiste manier voorbereiden op je taak”. Uiteraard is er daarna gelegenheid tot het stellen van vragen. Hierna volgt een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en na afloop krijgt U bij het naar huis gaan nog een emmertje zuurkool mee.

We hopen veel sponsors en Club van Honderd leden te mogen begroeten op vrijdag 30 november.