LSVV VERLIEST BIJ JOS WGM!

Geplaatst op dinsdag, 16 oktober 2018 |

Waar vorige week een gelijkspel gespeeld werd op eigen Sportpark Voorwaarts tegen het Vijfhuizense DSOV (2-2), vertrok vandaag even na 12.00 uur de bus met spelers en begeleiders naar Amsterdam. Daar in Amsterdam was JOS/Watergraafsmeer de tegenstander voor de vierde competitiewedstrijd.

Zonder een aantal vaste basiskrachten (geblesseerd) begon LSVV aan deze wedstrijd. Gelukkig waren er wel weer een paar spelers inzetbaar, waardoor de puzzel voor onze coaches wat makkelijker in elkaar gezet kon worden.

Op een zonnig sportpark Drieburg in Amsterdam floot even na 14.00 uur scheidsrechter El-Hajouti af voor aanvang van deze competitiewedstrijd. Direct zochten beide elftallen haar aanvallers op om de score tot opening te brengen. De eerste echte aanvallen komen op naam van de Amsterdamse club.

Maar LSVV kennende liet het zich niet zomaar aan de kant zetten. Spits Remco kwam met een bijna kopduel tot scoren, maar helaas gaat de bal over hem heen, en zo wist de verdediger van JOS/Watergraafsmeer de bal alsnog weg te koppen.

Als na 11 minuten in de eerste helft JOS/Watergraafsmeer dichtbij het doel van LSVV komt weet Boy de bal van de lijn te houden. Toch gaat het over en weer op Sportpark Drieburg. Waar LSVV alsnog de beste kans heeft op de openingstreffer. Met een snelle aanval kwam Kai door de Amsterdamse verdediging heen, maar helaas ging zijn bal naast het doel.
Door een snelle omschakeling aan de Amsterdamse kant kwam de thuisploeg na 15 minuten op een
1-0 voorsprong. Niet veel later was helaas door een misverstand in de verdediging ook al de 2-0 op het scorebord gezet. LSVV probeerde na deze 2-0 het wel de Amsterdammers lastig te maken, maar de aanvallen werden ongedaan gemaakt en helaas werd er niet gescoord.

Het leed voor LSVV werd even voor het rustsignaal nog groter doordat JOS/Watergraafsmeer doormiddel van een kopbal op een 3-0 voorsprong kwam. Hiermee leek de wedstrijd al te zijn gespeeld, echter moest er nog een helft gespeeld worden.
In de tweede helft veranderde weinig aan het spelbeeld. JOS/Watergraafsmeer domineerde het spel en LSVV kon met zeldzame acties niet een verandering brengen in het spel. Door een solo actie van een speler van JOS/Watergraafsmeer werd ook nog de 4-0 op het scorebord genoteerd.

Helaas bleek dat JOS/Watergraafsmeer toch nog een van de sterkere tegenstanders is in dit seizoen.

Komende zondag speelt LSVV weer een thuiswedstrijd. Dan wordt op eigen Sportpark Voorwaarts om 14:00 uur afgetrapt tegen FC Uitgeest. Hopelijk weten vele supporters/sters de weg te vinden naar het sportpark om ons cluppie weer aan te moedigen naar een overwinning.

Met sportieve groeten,
Michel Bes