Uitslag Bekerwedstrijd DTS JO12-1 tegen LSVV JO12-1

Geplaatst op zondag, 16 september 2018 |

Vorige week speelden we de 2e bekerwedstrijd uit tegen Koedijk.
We lieten alleen de 1e helft goed voetbal zien en daarmee kwamen we ook 2-7 voor.
Dani, Appie 2x, Zain, Niels en Sem 2x hadden gescoord. Jairo, Mike en Jan hadden de verdediging goed voor elkaar. Nasim en Maikel waren de motor op het middenveld. Ties stond wederom heerlijk te keepen.
2e helft was van onze kant niet goed. Eindstand werd 5-7.

Vandaag moesten we de laatste bekerwedstrijd uit tegen DTS. Een echte streekderby.

Doordat we de laatste 2 wedstrijden in de 2e helft niet zo goed speelden was het nu van groot belang om deze wedstrijd scherp te blijven.

Het begin was voor DTS. We hadden wat moeite met het gladde veld waardoor we vaak de bal verloren. Toch kwamen we door een mooie goal van Dani op 0-1. Vlak daarna scoorde DTS gelijk omdat het middenveld niet goed mee verdedigde. Ties kon er niet meer bij.

Toen werd het Appie time. Hij scoorde 4x achter elkaar. De 1e door aangeven van Sem. De 2e kreeg hij door goed doorgaan van Niels, de 3e door een mooie pass van Nasim en de 4e scoorde hij zelf na een goede actie.
Jairo stond laatste man en gaf aan een goede leider achterin te zijn. Zette de jongens op de goede plek en stond waar hij moest staan. Jan, Nasim en Dani hielden alles tegen wat vanaf de zijkant kwam.
Toch scoorde DTS hun 2e. Kan gebeuren. Accepteren en weer doorgaan. Gelukkig voor ons stond Ties weer goed te keepen en hield een paar goede ballen tegen.

Niels, Maikel, Sem en Dani zorgden vanaf het middenveld dat de bal werd rond gespeeld wij een heerlijk spelletje voetbal lieten zien.
De laatste voor de rust werd gescoord door Sem. Bij die goal liet hij zien dat je altijd door moet gaan als je schiet. Bal kwam terug en schoot deze binnen.
2-6 bij de rust. Heerlijk smaakte de limo. Top.!

Nu werd het tijd om de 2e helft te laten zien dat we dan ook kunnen voetballen en om niet achterover te leunen.

Dani schoot vrij snel de 2-7 erin. Lekker begin van de 2e helft.
DTS kwam iets terug, na wat kleine fouten van onszelf.
Appie vond blijkbaar dat hij nog niet mooi genoeg had gescoord, want vlak voor de keeper wipte hij de bal voor zichzelf omhoog en scoorde met een omhaal. Wat een pracht goal.

DTS kwam er niet meer aan te pas.

Na een opbouw vanuit achter van Maikel. Ging de bal naar Dani. En die dacht waarschijnlijk laat ik maar schieten. En deze ging via de rug van de tegenstander over de keeper in het doel.
Nasim schoot er na een mooie solo ook nog 1 in.
Toen kregen we een terechte penalty en die lieten we nemen door Ties. En door goed nemen schoot onze keeper zijn 1e erin.

Eindstand 3-11. We hebben duidelijk laten zien dat we door goed samenspel, niet heel veel kracht hoeven te verspillen om toch een prachtig resultaat neer te zetten.

Goed gedaan jongens. We zijn trots op jullie.
1e in de beker poule. We bekeren dus verder.

Volgende week begint de competitie.
Zin in…

Mike