WANNEER TREFT LSVV WELKE TEGENSTANDERS IN DE COMPETITIE!

Geplaatst op zaterdag, 18 augustus 2018 |

Ook het komende seizoen (2018-2019) is de LSVV-selectie actief in de eerste klasse. Na een verdienstelijk debuutjaar, met coaches Rob Klanker en Rob ter Burg aan het roer, mag er ook dit seizoen aangetreden worden op dit niveau. De competitie telt opnieuw 13 tegenstanders en is ten opzichte van het vorige seizoen op een aantal mutaties gewijzigd.
Doordat het afgelopen seizoen Fortuna Wormerveer kampioen is geworden treffen we hen niet meer. Evenals RKVV DEM (gepromoveerd doormiddel van nacompetitie), HFC EDO (koos voor zaterdagvoetbal) en vv Assendelft (gedegradeerd) treft LSVV het komende seizoen niet meer. Daarvoor in de plaats komen vier nieuwkomers: Boshuizen, DSOV, NVC en Zaanlandia. Vandaag, 17 augustus is het speelschema door de KNVB bekendgemaakt. Het komende seizoen zullen er dus vele kilometers gereden moeten worden om ons cluppie te blijven zien spelen en volgen.
En zo is dan de officiële indeling plus het speelschema voor het komende seizoen 2018/2019:


De eerste drie wedstrijden speelt LSVV direct tegen drie van de vier nieuwkomers in deze competitie. LSVV trapt af voor de competitie op zondag 23 september tegen het Zaandamse Zaanlandia. Daarna volgt een uitwedstrijd tegen Boshuizen (Leiden) en een thuiswedstrijd tegen DSOV. Het seizoen wordt op de 26e speelronde op zondag 26 mei 2019 afgesloten met de thuiswedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer. We hopen weer op een mooi en sportief seizoen.

Met sportieve groeten,
Michel Bes