Laatste kans: Clubvoetbaldagen bij LSVV!

Geplaatst op vrijdag, 17 augustus 2018 |

LAATSTE KANS: Clubvoetbaldagen bij LSVV

Drie dagen hard trainen, dolle pret en (nieuwe) voetbalvrienden maken, dat zijn de Clubvoetbaldagen bij LSVV! Elke dag leer je nieuwe voetbalskills en trucs uit de Premier League, staat er een lekkere lunch klaar en speel je gave animatie. De ‘Engelse’ Clubvoetbaldagen vinden plaats op 29 t/m 31 augustus.

❗ NOG MAAR 2 PLEKJES ❗

Bij Clubvoetbaldagen kun je altijd rekenen op:
🙋‍ Enthousiaste trainers/begeleiders
👕 Compleet voetbaltenue (shirt/broek/sok)
⚽ 3 dagen afwisselende training
🍽 3 dagen gezonde lunch en drinken
📜 Certificaat / Vaantje
🙌 Sportieve opvang (9.00-17.00) voor (drukke) ouders
🕺 Dagelijks wisselende animatie
🏆 Vette voetbalprijzen

Nog 2 plekjes beschikbaar
Via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/ kun je direct zien of en hoeveel plekjes er nog beschikbaar zijn. LSVV organiseert dit 3-daagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio. Je hoeft dus geen lid te zijn om mee te doen.