Geplaatst op zondag, 10 juni 2018 |

Te gekke Engelse voetbaldagen bij LSVV!

Van 29 t/m 31 augustus (in de zomervakantie) organiseert LSVV voor jongens en meisjes uit de omgeving van Langedijk de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie, alles in Engelse voetbalsfeer.

3 dagen plezier en lekker thuis slapen

Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. heuse FA-CUP) zorgt ervoor dat elke voetballer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch kaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten.

Open inschrijving

Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB-clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland. Om je in te schrijven bij LSVV hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes/vriendinnetjes kunnen meedoen! Schrijf je meteen in via www.clubvoetbaldagen.nl , want VOL is echt VOL!