LSVV 2 grijpt knappe Promotie naar res. 1e Klasse!

Geplaatst op zondag, 10 juni 2018 |

In het mooie 2e weekend van Juni, precies een jaar na de promotie van LSVV 1 naar de 1e klasse, is LSVV 2 in een goede wedstrijd tegen VSV 2 uit Velsenoord, erin geslaagd om ook weer naar de reserve 1e klasse te promoveren!

Met 2-1 werd de huidige 1e klasser verwezen naar een herkansing, maar voor de mannen van Peter Spijker werd de promotie een feit. Een sterke eerste helft werd afgesloten met een 0-0 stand, maar in het eerste kwartier na de rust drukte LSVV het verschil in sterkte uit met 2 knappe treffers. Achtereenvolgens Mark Soemers, na een mooie kapactie, en William vd Leeden na voorbereiding van de onvermoeibare Gert-jan Molenaar, wisten het net te vinden. Meerdere kansen werden er vervolgens nog gecreeerd, maar helaas niet gemaakt, waarna het toch nog spannend werd toen VSV uit een snelle aanval de 2-1 produceerde. Het jonge LSVV hield echter prima stand en na de wissel van de afscheidnemende aanvoerder Casper Gerdes, werd de wedstrijd solide uitgespeeld.

Uitermate knappe prestatie en een mooie beloning voor de veerkracht van het team en de begeleiding.

Van harte gefeliciteerd!!