LSVV 2 naar de nacompetitie voor Promotie!

Geplaatst op dinsdag, 29 mei 2018 |

Afgelopen zondag zegevierde LSVV 2 met 1-0 bij kampioen Kolping Boys, op zichzelf al een prima prestatie. Met dit resultaat pakte het team van trainer/coach Peter Spijker de laatste halm naar de nacompetitie en, door verlies van concurrent HSV 2, zelfs de 2e plaats in de competitie. Na een wisselvallig seizoen, sterke start maar een terugval rondom de winter, hebben de mannen van LSVV 2 karakter laten zien door in het laatste deel van de competitie de kapers op de kust zelfstandig achter zich te laten en op de laatste speeldag de maximale 2e plaats zelfs nog te bemachtigen. Compliment voor de spelers en begeleiders van LSVV 2 en lekker strijden voor de plaats in de res. 1e Klasse.

Komende zondag, 11.00 uur, op het eigen LSVV complex komt AGB 2 uit Amsterdam op bezoek voor de 1e horde in deze spannende ontknoping van het seizoen. Heel veel Succes.