LSVV LOOPT AVERIJ OP IN BEVERWIJK!

Geplaatst op maandag, 16 april 2018 |

In Beverwijk heeft LSVV op bezoek bij RKVV DEM de nederlaag van vorige week zondag tegen Legmeervogels niet kunnen omzetten in winst. Helaas ging de ploeg van coaches Rob en Rob in Beverwijk met 1-0 onderuit bij bovengenoemde tegenstander. Voorafgaand aan deze 22e competitiewedstrijd stond RKVV DEM op plaats drie en LSVV op plaats zeven op de ranglijst. Het beloofde dus na vorige week opnieuw een spannende pot voetbal te worden op deze voetbalzondag.

Even na 14.00 uur betraden de scheidsrechter Koene, assistent-scheidrechters Leider en Willems samen met de spelers van RKVV DEM en LSVV het (kunstgras)veld in Beverwijk. LSVV begon in de openingsfase van deze wedstrijd sterk en dat resulteerde al na zeven minuten spelen voor de eerste echte kans op de openingstreffer. Kai wist de bal op prachtige wijze voor het doel te brengen, alleen stond daar net een speler van RKVV DEM in de weg die de bal hard wegkopte. Door de snelle omschakeling van RKVV DEM moest LSVV vol in de verdediging om een tegentreffer te voorkomen.

Door goed keeperswerk van Dave wist hij de bal weg te boksen en hiermee ging de kans voor RKVV DEM verkeken. Vanaf dat moment kreeg LSVV het lastig tegen RKVV DEM. RKVV DEM probeerde LSVV met vele duels terug te dringen naar de eigen speelhelft. Daardoor viel in de 18e minuut van de wedstrijd de enige treffer. De spits van RKVV DEM kreeg de bal goed ingespeeld via een teamgenoot en haalde vervolgens hard uit om Dave het nakijken te geven. Maar toch liet LSVV het er niet bij zitten. Door de tegentreffer werd LSVV weer iets sterker en zocht ook met regelmaat de aanval op. Toine wist zich regelmatig los te maken van zijn tegenstanders en kon zo ook Danny H inspelen.

Danny haalde uit voor een schot, maar helaas belandde de bal in de handen van de Beverwijkse keeper. Twee minuten voor rust had opnieuw Kai de kans om de spanning terug te brengen in de wedstrijd. Maar zijn schot werd opnieuw hard weggewerkt door de keeper van RKVV DEM. Daardoor ging de kans voorbij en gingen we rusten met een 1-0 ruststand voor RKVV DEM. In de tweede helft jaagde RKVV DEM door op het doel van LSVV.

De verdedigers Kevin, Tim, Mike en Rik moesten alle zeilen bijzetten om de spelers uit Beverwijk geen kansen te bieden. Met een harde bal wist Tim Toine in te spelen maar Toine stuitte helaas op de keeper van RKVV DEM. Opnieuw waren de Beverwijkse tegenstanders snel uitgebroken om het LSVV weer lastig te maken. De kans op de tweede Beverwijkse treffer ging voorbij doordat Kevin de bal van de lijn wist te houden. De spelers van RKVV DEM dachten dat de bal over de lijn was geweest, maar scheidsrechter Koene liet doorspelen omdat dit niet het geval was. Nadat Kai even later de bal had afgespeeld aan Jacco bracht deze de bal voor de voeten van Daan. Daan twijfelde in de 66e minuut niet en haalde ook hard uit richting het doel van RKVV DEM. Zijn schot werd echter gekeerd door de keeper. LSVV wilde de aansluitingstreffer maken en daarom brachten coaches Rob en Rob de wissels in het veld.

Mark wist de bal voor Toine in zijn voeten te brengen, maar opnieuw was de keeper van RKVV DEM een ‘sta-in-de-weg’. Wat er ook gebeurde helaas lukte het de jongens van Rob en Rob niet om te scoren. Daardoor ging helaas de 22e competitiewedstrijd tegen titelkandidaat RKVV DEM verloren.Hierdoor zakte LSVV terug naar de achtste plaats.
Komende zondag speelt LSVV weer een thuiswedstrijd. Dan is het Amsterdamse AGB (Amsterdam Gençler Birligi) de tegengstander voor de 23e competitiewedstrijd van het seizoen 2017/2018. Hopelijk weten dan vele supporters/sters de weg weer naar Sportpark Voorwaarts te vinden om hun cluppie aan te moedigen en te schreeuwen naar weer eens een overwinning.

Met sportieve groeten, Michel Bes