Clubvoetbaldagen ook in 2018 bij LSVV!

Geplaatst op woensdag, 7 maart 2018 |

Inschrijving Clubvoetbaldagen 2018 geopend!
Kom deze zomervakantie 3 dagen in Engelse voetbalsfeer bij LSVV. Je gaat genieten van het beste wat het Engels voetbal te bieden heeft; aanvallen als de teams uit Manchester en de nieuwste oefeningen uit Liverpool en Chelsea. Hoe gaaf is dat? De Clubvoetbaldagen worden gehouden op 29, 30 en 31 augustus 2018.

Snelle Kanjer Actie
Voor alle snelle inschrijvers is er een speciale actie. Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) worden kosteloos gedrukt op het shirt. Zo heeft iedere voetballers zijn unieke voetbalshirt! Lees alles over de voetbaldagen via www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/

 

Inschrijving geopend!

 

LSVV organiseert dit drie daagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio, iedereen kan dus meedoen!

Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/ want VOL is VOL!

De inschrijving is reeds geopend.