Wedstrijdverslag Victoria Obdam JO11-2 tegen LSVV JO11-3

Geplaatst op maandag, 12 februari 2018 |

Vandaag begon weer de competitie. En de 1e wedstrijd moesten we uit tegen Victoria O.

Na de oefenwedstrijd van vorige week tegen Vios die we met 12-1 wonnen, met o.a 3 goals van Dani en 1 van Marin hadden we zin in deze.

Het was een prachtig voetbal weertje, dus iedereen had er weer veel zin in. Doordat Mike en Brandon er niet waren en Maikel afgelopen week ziek was, kon Eskil gelukkig met ons meedoen. We moesten het dus met 1 wissel doen.

Ik had Dani op doel gezet en met de weinig ballen die hij vandaag kreeg het toch uitstekend deed. Haalde nog een bal tegen uit de hoek door zijn voet in een bijna onmogelijke hoek neer te zetten.

We begonnen iets onwennig aan de wedstrijd. Waren duidelijk de betere maar speelde dat soms niet goed uit. Ruimtes waren soms te klein of er werd niet goed samengespeeld.
Toch stonden we met de rust 0-2 voor. Bij de 1e gaf Marin de bal aan Jorn, en hij maakte het mooi af. Bij de 2e had Jorn niemand anders nodig dan de bal en een doel. Want hij schoot deze prachtig achter hun keeper.

In de rust de jongens nog even laten weten dat het een stuk makkelijker zal gaan als je overspeeld.

En dat deden ze ook meteen. Eskil speelde daardoor ook een stuk beter en scoorde zelfs zijn doelpuntje. Jan en Marin hadden het achterin zo goed voor elkaar dat bijna elke bal werd onderschept zodat er meteen weer een nieuwe aanval kon starten.
Ook Maikel was lekker bezig maar kon vandaag zijn inzet helaas niet vertalen in een goal. Heb hem wel verteld dat dat ook niet het belangrijkste is. Inzet en teamspel is dat wel.

Na de 0-3 waren wij eigenlijk alleen maar in de aanval. De een na de andere combinatie leverde een kans op.
De 0-4 was van Sem die van afstand schoot. Ook Marin scoorde een goaltje door van afstand te schieten nadat ze hadden uitverdedigd. Jan kreeg net als Maikel vandaag wat kansen maat gingen er nu helaas niet in. Volgende keer beter jongens

Na goed opletten bij het doel kon Jolle de 0-6 op het bord schrijven. Vlak daarna schoot Jorn zijn 3e van de dag erin. Werd dus een heerlijk voetbal dagje voor de jongens.
Jolle en Sem scoorde daarna ook nog hun 2e.
Eindstand kwam daarmee op 0-9.

Ben zeer tevreden over het samenspel wat we hebben laten zien. En dat daardoor ook nog is 9 doelpunten vallen maakt het eigenlijk nog leuker.

Goed gedaan jongens. Jullie hebben vandaag echt laten zien dat we een top team zijn waar nu echt rekening mee gehouden moet worden.

Gr,

Mike