LSVV mini’s weer naar Buiten!

Geplaatst op vrijdag, 23 februari 2018 |

Sip Molenaar is er het hele jaar mee aan de slag!

De opleiding van nieuwe toppers voor LSVV.

Afgelopen donderdag werd het winterseizoen afgesloten met de laatste training in Sporthal Geestmerambacht. Sip Molenaar, als hoofdtrainer geholpen door Merel del Tin en Noelle Duijn van het CIOS-Nova College uit Haarlem, zorgen er tijdens deze trainingen voor de een kleine 20 jonge en enthousiaste voetballers hun lievelingshobby met zeer veel plezier kunnen uitvoeren.  Een uiterst succesvol seizoen voor de teams van LSVV die deelnamen aan de Schager Zaalcompetitie. Mini 1 werd in een zware poule maar door 1 ander team afgetroefd en eindigde op een zeer nette 2e plaats. Het 2e mini team wist alle wedstrijden te winnen en ging aan het einde van het seizoen er met de hoofdprijs, een echte gouden medaille, vandoor. Ontzettend gefeliciteerd.

Na de voorjaarsvakantie gaat ook voor deze talenten het buitenseizoen weer beginnen. Hoofdleider Maarten Steffens mag weer 3 volle teams aan de competitie laten meedoen! Voetbalsters en Voetballers waarbij het gaat kriebelen na deze enthousiaste beelden mogen zich altijd aanmelden, want naast Sip zullen ook Noelle en Merel mee gaan naar het buitenseizoen!

Voor iedereen wordt dus een plaatsje gemaakt. Wellicht eerst om eens te wennen op de trainingen, op woensdagen tussen 15.00-16.00 zijn nieuwe leden altijd welkom, om vervolgens wellicht ook in echte wedstrijdjes mee te doen!