Wedstrijdverslag LSVV JO11-3 tegen Kolping Boys JO11-5

Geplaatst op maandag, 29 januari 2018 |

Vorige week hadden we 1-2 verloren tegen Vrone maar hebben toen erg goed spel laten zien. En ook nog kans gehad om er een gelijkspel uit te trekken. Maar doordat we voor het doel niet scherp genoeg waren gingen deze er toen niet in.

Vandaag moesten we thuis de oefenwedstrijd spelen tegen Kolping Boys JO11-5. Ondanks het frisse weer en de harde wind hadden we erg veel zin in de wedstrijd. En dat was te merken aan de sfeer. Die was top.
Iedereen was aanwezig dus konden we ons eigen spelletje spelen.

Eigenlijk vanaf de 1e minuut waren we heer en meester op het veld. Of dat nu de verdediging, het middenveld of de aanval was. Overal werd de tegenstander meteen opgepakt. Gaven we rugdekking en liepen vrij bij balbezit. We hadden het dus overal goed voor elkaar.

Nadat de goed spelende Mike de bal weer eens had afgepakt. Ging deze via het middenveld naar Jorn. Die zag Jolle vrijlopen en gaf hem ook de bal. Die bedacht zich niet en scoorde lekker de 1-0. Een verdiende voorsprong.

Ook Brandon stond goed op zijn doel, kwam er uit als hij moest en wist met snelle spel hervattingen het tempo in de wedstrijd te houden.
Na een goeie aktie van Marin kreeg Sem de bal, schoot op doel maar die wist de keeper nog te pareren. Hij kon de bal alleen niet vasthouden en kwam bij Dani voor zijn voeten. En die kon door goed oplettendheid de 2-0 binnen schieten.
Doordat we zo goed samen speelde was het eigenlijk vrij makkelijk om het veld over te steken.
Vlak voor rust scoorde Sem nog met een verwoestend schot vanaf de zijkant, in het dak van het doel.
Maikel die bij heel veel aanvallen betrokken was kon zijn goaltje nog niet meepakken.

In de rust nog wel tegen de jongens gezegd dat ze wel de rust moesten bewaren en dat we niet te hard van stapel zouden lopen. Het is wel is gebeurd dat we dan eigenlijk allemaal naar voren willen om te scoren. En dat de tegenstander dan de mogelijkheid krijgt om zich terug te vechten in de wedstrijd.

Vandaag gebeurde dat dus helemaal niet.
De 2e helft ging verder zoals de 1e eindigde. Druk zetten zodra de tegenstander de bal had en weer aanbieden bij balbezit.

De 2e helft was maar net bezig toen Jolle al zijn 2e van de wedstrijd erin schoot. 4-0 voor en nog ruim 20 minuten te spelen. Dit kon toch eigenlijk niet meer fout gaan.

Jan die vandaag ook weer heerlijk stond te verdedigen kon ook af en toe wat mee naar voren en kreeg zelfs nog wat kansen die er voor hem helaas niet ingingen.
Sem scoorde nog zijn 2e van de dag waardoor de stand op 5-0 stond.

Jorn en Sem miste allebei nog een grote kans, maar met deze stand en het spel dat we lieten zien maakte dat nu niet veel uit. Jorn maakte het nog wel goed door op eigen houtje de 6-0 te maken. Wat ging het goed en wat was het een mooie wedstrijd om naar te kijken. Het veel meegekomen publiek werd getrakteerd op een prachtige wedstrijd met veel goals.

Na wederom een mooi opgezette aanval vlak voor tijd van Maikel, Jorn en Marin kregen we een hoekschop. Sem die eigenlijk alle corners neemt nam ook deze en krulde hem in 1 keer het doel in. De keeper stond erbij en keek ernaar. Dit was ook meteen de einduitslag.

Als we zo kunnen blijven voetballen gaan de komende tegenstanders het heel moeilijk tegen ons hebben.

Goed gedaan toppers. Ga zo door.

Groetjes van een trotse coach.

Mike