Wedstrijdverslag LSVV JO 11-3 tegen Medemblik JO 11-4

Geplaatst op dinsdag, 5 december 2017 |

warming-up moest nog wel gedaan worden dus liepen er een paar kauwend de oefeningen te doen. Naja, het is maar 1 keer Sinterklaas..

Ondanks de niet perfecte voorbereiding begonnen we heel erg goed aan de wedstrijd. En werd goed overgespeeld en vrijgelopen, en daardoor kregen we heel veel kansen. Toen Jorn werd vrijgespeeld ging hij alleen op de keeper af en schoot de bal prachtig binnen. Wat een bliksem start van een top team. Mike die ik dit keer als laatste man had neergezet had het achterin goed voor mekaar, en samen met Jan en Marin kregen de aanvallers geen enkele kans.

Doordat het achterin goed zat kon de bal via Dani en Jolle op het middenveld vrij makkelijk naar voren gespeeld worden. Jorn werd nu aan de rechterkant aangespeeld en hij liep langs de verdedigers naar de achterlijn. Toen probeerde hij via een strakke voorzet Sem te bereiken. Dat lukte helaas niet omdat de tegenstander de bal zelf maar in eigen doel schoot.
Ondanks dat we al 2-0 voor stonden bleven we druk zetten en kregen we ook wat corners te nemen. Bij 1 corner zag Sem de keeper niet goed staan en krulde in 1 keer de bal hard in de verre hoek. Keeper was kansloos en stond er vol ongeloof bij te kijken.
Ook Dani en Maikel waren heerlijk aan het ballen, kregen ook nog wat kansen maar werden helaas niet getrakteerd met een doelpunt.
De ruststand was 3-0.

Tijdens de rust alleen maar een positief praatje gehouden, want meer was echt niet nodig. Wel op hun hart gedrukt om op dezelfde manier door te gaan want we hebben al eerder is goed voorgestaan met toen een niet zo goede einduitslag.

De 2e helft ging verder zoals de 1e. Vrij snel scoorde Jorn bij een hoekschop onze 4e. Wat ging het lekker.

Toch kreeg Medemblik daarna wat ruimte en schoten er nog 2 doelpunten in. Brandon heeft er daarna nog wel een aantal goed tegengehouden zodat de eindstand in een 4-2 eindigde.

Een prachtige uitslag van een top wedstrijd.

Ga zo door jongens..

Gr,

Mike