Wedstrijdverslag LSVV JO11-3 tegen Hugo Boys JO11-2

Geplaatst op maandag, 13 november 2017 |

Vorige week speelde we al een prachtige wedstrijd tegen Succes JO11-2. De nummer 3 van de competitie. De 1e helft hadden we gewonnen en de 2e helft helaas verloren. Eindstand werd daar 4-2.
Vandaag moesten we thuis tegen Hugo Boys JO11-2. We begonnen weer met dezelfde opstelling als de week ervoor. Je kan toch wel zien dat we een erg goed team hebben staan. Iedereen voetbalde lekker mee en kwamen dan ook door een erg fraai lobje van Maikel op voorsprong. Door Jan, Mike en Jolle in de verdediging kwamen er weinig kansen voor Hugo Boys. Toch kregen ze een kleine kans en schoten de gelijkmaker erin. Na goed opbouwend werk van Mike en Jorn, kwam de bal bij Marin. Die schoot zo hard als hij kon op doel. Zijn schoen vloog uit en de bal ging in de rechterhoek. We stonden weer voor. Lekker jongens. Doordat Brandon vaak goed stond opgesteld hield hij aardig wat ballen tegen. Ook het uitschieten ging stukken beter. En dat zal ook wel komen doordat hij begonnen is met keepers training op maandag. En het oefenen met zijn vader. Ook Dani stond goed zijn mannetje tegen deze vrij fysieke ploeg. Pakte vaak de bal af en speelde erg goed samen. Vlak voor tijd schoot hun keeper niet goed uit en kwam bij Sem in zijn voeten. Bedacht zich geen seconde en haalde verwoestend uit. Ruststand 3-1.

Tijdens de rust geprobeerd om de jongens met beide benen op de grond te laten staan omdat een aantal al dachten dat we dit zouden gaan winnen. Dat leek te zijn gelukt toen we aan de 2e helft begonnen.

Maar na een paar minuten was al snel te zien dat we toch te graag wilden aanvallen en vergaten daardoor om te verdedigen en dat leverde al vrij snel 2 tegen goals op. De stand stond dus gelijk. Dani had daarna nog een mooie kans maar de paal stond helaas in de weg. Dat was pech hebben. Doordat we de controle compleet kwijt waren scoorde zij ook nog vlak voor tijd een keer, waardoor de eindstand kwam op 3-4. Alles wat goed ging in de 1e helft, lukte niet in de 2e helft. Moeten maar weer goed oefenen om in positie te blijven voetballen. En dat de hele wedstrijd. Toch ondanks het verlies heb ik toch erg mooie dingen gezien en ben best trots op mijn ploegje. Het lijkt elke week beter te gaan en kan het niet lang duren voordat we aan het langste eind trekken. Goed gedaan jongens.

Mike