LSVV voetbaltoto – Twintig euro voor Maurice Tesselaar

Geplaatst op woensdag, 1 november 2017 |

Zes deelnemers hadden de 1-2 uitslag van LSVV – FC Uitgeest juist voorspeld en krijgen tien punten erbij in de totaalstand. Dat waren: Ramona Dekker, Harry Brandsma, Cor Stoop, Tom Melten, Bart van Duin en Maurice Tesselaar. Maurice stond van deze goklustigen het hoogst in het klassement (derde) en krijgt daarom de dagprijs van twintig euro. De elf andere spelers die FC Uitgeest op winst hadden gezet, krijgen er vijf punten bij. En alle anderen uiteraard niets.
Door deze uitslag is de speaker van afgelopen zondag Theo den Iseger alleen op kop gekomen met 45 punten. Hij wordt gevolgd door Jacco Marcus, QFC Administratie en Belastingadvies en Maurice Tesselaar die 40 punten hebben.. Op de derde plaats met 35 punten volgt het zestal Bart van Duin, Gerrie Groot, Liesbeth den Iseger, Jack Kansen, Wouter van der Steen en Ria Stoop.

Aanstaande zondag gaan we op bezoek bij Fortuna Wormerveer, een ploeg met de ambitie om hogerop te komen. Zij staan nu tweede met 5 punten voorsprong op LSVV en hebben nog niet verloren dit seizoen. Gaat LSVV daar voor zorgen of weet de thuisclub de punten in Wormerveer te houden. Na de 1-7 winst in Velsen barsten ze waarschijnlijk wel van het zelfvertrouwen.
Ook onze totospelers tippen de thuisclub als winnaar. Slechts 28% denkt dat LSVV wint. Dick Vennink is de grootste optimist en verwacht een 2-4 uitslag. 22% denkt de het een puntendeling wordt. Blijft over 50% die verwacht dat Fortuna gaat zegevieren, waarbij 2-0 het meest wordt genoemd. Ria Stoop en Frida Berkhout denken echter dat de thuisclub zelfs viermaal gaat scoren.
Afijn, zondag om kwart voor vier weten we het.

GWK