Marcel Foppen en Freek Hink voorspelden Legmeervogels – LSVV goed

Geplaatst op vrijdag, 10 november 2017 |

Geflatteerd of niet, maar LSVV verloor afgelopen zondag met 4-1 van Legmeervogels en hoewel er velen waren die een nederlaag hadden voorzien,  waren er slechts twee die deze grote uitslag correct hadden voorspeld: Marcel Foppen en Freek Hink. Zij krijgen er daarom 15 punten bij in de totaalstand. De andere 51 die op winst voor de thuisclub gokten, moeten het doen met 5 punten. De 42 deelnemers die een gelijkspel of een overwinning van LSVV hadden voorspeld, krijgen geen punten dit maal.

De nieuwe stand is hierdoor:
1             100 punten        Marcella Reinhard
2               95 punten         Jacco Paauw
3               90 punten         Rob Buwalda
4               85 punten         Jos Grooff, Jan Koopman & Toine Merk
5               80 punten         Marcel Foppen

Door de nederlaag van afgelopen zondag staat LSVV nog maar 3 punten voor op een plaats die recht geeft op de nacompetitie voor degradatie. Van de andere kant staan we ook 3 punten achter op de derde plaats en daar staat nu precies AFC’34. We moeten met 8 goals verschil winnen om AFC’34 te passeren, dus dat zal waarschijnlijk wel niet lukken. Wat het wel wordt weten we niet, maar afgaande op de voorspellingen van de totospelers is LSVV favoriet. Zestien maal is een zege voor AFC’34 voorspeld (Sinterklaas en Kerstman houden het op 2-4), achttien maal is op een gelijkspel gegokt (waarbij vreemd genoeg niemand 0-0 heeft durven invullen) en maar liefst 61 pool-deelnemers verwachten een zege voor de Langedijkers. Driemaal staat er 3-0 op het formulier (bij Velma van Diepen, Edwin Goedhart en Wesley de Lange) en dat is meteen de ruimste uitslag die is voorspeld.

Ook vraag 8 wordt komende zondag beantwoord: Scoort Remco Reinhard in de thuiswedstrijd tegen AFC’34. De bookmakers houden het op 35% voor “ja”en 65% voor “nee”.

Wat het wordt zullen we zondag tegen 4 uur pas weten.

GWK