LSVV MO13-2 bij eerste wedstrijd van v.v. Alkmaar op het nieuwe complex.

Geplaatst op vrijdag, 17 november 2017 |

Afgelopen vrijdag, 17 November waren de meiden van LSVV MO13-2 uitgenodigd om deel te nemen aan de Schot Cup. Voor elke thuiswedstrijd van het eerste team van v.v. Alkmaar Vrouwen spelen verschillende teams een mini-toernooi. Ter ere van de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe complex van v.v. Alkmaar waren de talenten van MO13-2 op deze bijzondere gelegenheid uitgenodigd!

Helaas werden we geen dag winnaar, maar wel een ervaring rijker.

We hebben genoten van een spannende wedstrijd tussen v.v. Alkmaar en Den Haag. Na een flitsende start waarin de dames van Alkmaar binnen 30 minuten met 3-0 voor kwamen werd het uiteindelijk toch nog een spannende wedstrijd. Bijna de gehele 2e helft moest v.v. Alkmaar een 4-3 voorsprong proberen vast te houden, wat gelukkig lukte.

Tijdens de tweede helft mochten verschillende LSVV speelsters ballenmeisje zijn en na het laatste fluitsignaal werden gretig handtekeningen en foto’s verzameld. Onderstaand een deel van LSVV MO13-2 met de speelster van de wedstrijd Katja Snoeijs.

De meiden van MO13-2

.