LSVV JO12-1 VERLIEST OEFENWEDSTRIJD, JO13-1 EINDELIJK VAN DE HATELIJKE NUL AF

Geplaatst op maandag, 6 november 2017 |

Vanochtend vroeg hadden we voor de JO12-1 een oefenwedstrijd geregeld tegen Jong Holland JO13-2. Grotendeels 1e jaars maar ook enkele 2e jaars. Jong Holland zette LSVV snel en continue onder druk, waardoor LSVV slordig omging met het balbezit. Er ontstond een eerste helft met veel paniekvoetbal aan de kant van LSVV, en we kwamen niet in de wedstrijd. Ondanks dat werd de eerste helft met maar 0-1 afgesloten. De 2e helft hebben de coaches Ron en Jordi het weer steviger proberen neer te zetten, en hebben we de mannen er even op gewezen dat het middenveld ten opzichte van de aanval verkeerd stond, waardoor er teveel ruimte op het middenveld ontstond en Jong Holland daar dankbaar gebruik van maakte. De tweede helft begon wat sterker, maar we waren vandaag niet opgewassen tegen deze tegenstander. Toch bekijken we het weer positief en hebben we door deze leerzame wedstrijd, weer wat punten verzamelend om mee te nemen richting de trainingen.

Om 14.30 uur moet LSVV JO13-1 dan aftrappen bij AFC’34. Na een teleurstellende einduitslag tegen De Foresters vorige week, waarbij we het “geluk” niet hadden om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen, en we te gemakkelijk tot 2x toe de punt(en) uit handen gaven was het team vandaag strijdbaar en was het ook deze week het doel om van die hatelijke nul af te komen.

Het werd een mooie wedstrijd waarbij 2 gemotiveerde en hardwerkende teams tegen over elkaar stonden. En hoewel AFC’34 iets sterker overkwam, was het LSVV dat na een minuut of 20 door een doelpunt van Esper de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Zou het voldoende zijn om de rust in te gaan met een voorsprong? Het leek er lang op, maar 1 minuut voor tijd was het AFC’34 die ons weer bij het begin terugbracht en zo gingen we met 1-1 rusten.

In de 2e helft was het spelbeeld niet anders, waar AFC’34 soms wat geluk miste en soms tegen onze sterk spelende verdedigers en keeper opliep, kwam het er niet meer doorheen. Dan 10 minuten voor het einde weet Job de wedstrijd te beslissen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot, want tijdens die laatste 10 minuten moest er hard gewerkt worden door de mannen om de stand zo te houden. De spanning was om te snijden en ons hartje ging bijzonder tekeer. Tot….. de uitstekend fluitende scheidsrechter de wedstrijd ten einde floot. En iedereen opgelucht adem kon halen, weg met die lelijke nul op de ranglijst en we kruipen meteen 2 plaatsen omhoog waardoor Bergen de nieuwe hekkensluiter wordt, en laten we die nou volgende week tegen gaan komen. Kunnen we volgende week ook de punten mee terug nemen?

Ook nog wat tijd gehad om foto’s te maken bij de JO12-1, via de onderstaande link zijn deze te bekijken.

https://photos.app.goo.gl/KR8bFZcBp5TVVoAW2